Wellness és kikapcsolódás Bükfürdőn

Őszi wellness helyszínt keres a hűvösebb napokra? A Bükfürdő Thermal & Spa-ban minden adott a tökéletes pihenéshez és ellazuláshoz – egzotikus- és hagyományos masszázsokkal várjuk fürdőnk Medical Wellness Centrumában!

Egzotikus masszázsok

Különleges szolgáltatásaink között szerepelnek egzotikus masszázsaink, amelyek közül az ayurveda az egyik legnépszerűbb. Ezt a masszázst felmelegített aromaolajokkal, öt gyógynövény őrleményből készített gyógynövény csomagocskákkal és kézzel végezzük. A kezelés során könnyű, óvatos mozdulatokkal dolgozunk, így az izomfeszülések ellazulnak, a fájdalom csökken, a keringés felgyorsul, továbbá nyirokkeringésre is kiválóan hat. Egy másik vonzó kezelésünk a lávaköves masszázs, amely speciális technikára épül: a kézzel történő masszázst vulkáni eredetű, simára csiszolt – vízben 50-60 °C-ra felmelegített – kövek teszik még hatásosabbá. A kezelés javítja a vér- és nyirokkeringést, felmelegíti a testet, izomlazító, stresszoldó, méregtelenítő hatású. Egzotikus masszázsainkról bővebben itt talál információt.

Wellness masszázsok

Hagyományos masszázsaink közül két kezelést is ajánlunk: wellness-sportmasszázsunk azoknak ideális, akik egy erőteljesebb, végtagokra koncentráló masszázst keresnek – sportolók, ülőmunkát végzőknek jó választás az izmok ellazítására. Hatása a kezelés után azonnal érezhető, az izomzat felfrissül, a szervezet számára kellemes közérzetet biztosít. Testi-lelki-szellemi felfrissülést nyújtó, stresszoldó, lazító kényeztető aroma masszázsunkat illóolajok, vagy azok kombinációi egészítik ki, amelyek a bőrön át a szervezetbe jutva fokozzák a masszázs relaxáló, vitalizáló, frissítő hatását. Wellness masszázsaink árait itt tudja megtekinteni.

Bármelyik kezelésünket választja is végül, biztos lehet benne, hogy igazi wellness-élményben lesz majd része! Foglaljon masszázs időpontot a +36 94 558 080-as telefonszámon vagy e-mailben a marketing@bukfurdo.hu-n!