VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Bükfürdőn

Újra Szaunamester Bajnokság a Bükfürdő Thermal & Spa-ban!

A forduló, ahol igazán számít a kreativitás, a rátermettség, a szakmabeliség! A versenyző szaunamestereknek csupán 2 órájuk lesz felkészülni szaunaprogramjukra, amelynek részleteit sorsolás alapján határozzák meg a szervezők. Minden induló szaunamester számára sorsolás útján döntik, milyen illattal, milyen zenére, milyen eszközzel varázsolhatja el a zsűriző közönséget! A forduló egyetlen fix kiegészítő eleme a törölköző, amely mellé azonban további legyezőtechnikai eszközt is társítanak.

Az újragondolt bajnokságról röviden:

A MESTER 4 alcímmel felruházott alapjaiban átformált bajnokság két napos fordulókból fog felépülni. Az első napon a szaunamesterek helyezéseit a résztvevő vendégek fogják eldönteni egy különleges szavazási módszer alapján, míg a második napon szakértő zsűri ítéletén múlnak a helyezések. A bajnokságon induló szaunamestereknek maguk dönthetik el, hogy melyik napon kívánnak részt venni. Dönthetnek úgy, hogy kizárólag a közönség szavazataiért versenyeznek vagy csak a szakértői zsűri előtt mutatják meg tehetségüket, de akár mindkét napra be lehet nyújtani a nevezéseket.

A forduló mindkét napját eredményhirdetés zárja, ahol az aznap legjobban szerepelt szaunamestereket díjakban részesítik a szervezők.

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges az alábbi elérhetőségen:

http://bit.ly/2VKvGus

A helyszínen is van lehetőség jegyvásárlásra, KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!