Ugorjon fejest az élményekbe – kevesebbért!

Csobbanna egyet a családdal Bükfürdőn? Idéntől olcsóbban megteheti! Hogy miért? Most eláruljuk!

Egy jegy, megannyi élmény! Vásároljon fürdő napijegyet, amellyel nemcsak gyógy- és strandfürdőnk, hanem élményfürdőnk is egyszerre igénybe vehető! És hogy miért olcsóbb? Az egy évvel ezelőtti 4 500 forintos ár helyett most normál időszakban 3 750 forintért, kiemelt időszakban 3 950 forintért vásárolhatnak vendégeink felnőtt fürdőbelépőt – egész napra! Sőt, családi napijegyünk még ennél is kedvezőbb lett, az egy évvel ezelőtti két felnőtt és egy gyermek részére szóló fürdőbelépő 11 300 forint helyett most csak 7 900 forint normál időszakban, kiemelt időszakban pedig 8 400 forint! Jól hangzik, ugye?

Mit kap mindezért?

Az ár tartalmazza a gyógyfürdő, az élményfürdő és nyári főszezonban a strandon található attrakciók használatát is. A Bükfürdő Thermal & Spa-ban az egész család megtalálja a számára legideálisabb szórakozást. A gyógyfürdőben számos kültéri és fedett gyógyvizes medence található, ahol a gyógyulni vágyó vendégek nyugodt körülmények között tudnak pihenni. Az élményfürdőben egyik legnépszerűbb pancsolónk a Cápabarlang, amelyben a legkisebbek szórakoztató vízi elemekkel játszhatnak. Az élménymedencében sodrófolyosó és pezsgőágyak ígérnek felejthetetlen élményt, a mellette található pezsgőmedencében az ellazulás pedig garantált! A beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák fény- és színeffektjei még különlegesebbé és vidámabbá teszik a száguldást. Élménycsúszdáink egyikéről akár csúszógumival, ketten is lecsúszhatnak!

Animációs programok kicsiknek és nagyoknak

Fürdőnk vendégei ingyenesen vehetnek részt animációs programjainkon: a reggeli órákban, illetve a nap zárásaként egy-egy pihentető, kellemes vízi tornán nyújthatják meg végtagjaikat, délelőtt és délután pedig aktív vízi tornáinkon mozgathatják meg őket. Hétvégén a gyerkőcök csúszdaversenyünkön mérhetik össze gyorsaságukat, és persze a bingó sem maradhat ki a programok sorából.

Animációs programjainkat és közelgő eseményeink aktuális listáját itt tekintheti meg.

Látogasson el hozzánk párjával, családjával, és élvezze szolgáltatásunk széles palettáját most még kedvezményesebb áron! Hétvégi program ötletnek tökéletes az egész család számára!

Aktuális árlistánkat itt találja.

Várjuk sok szeretettel Bükfürdőn!