Nincs találat

Fedezze fel Ön is Bükfürdő varázslatos világát!

Hírek

VÁLTOZÁS! Karbantartás az élményrészlegben

Kedves Vendégeink!

Az élményrészleg karbantartási ideje egy nappal meghosszabodik, így legközelebb december 14-én várjuk Önöket a felújított élményfürdőben! Megértésüket köszönjük!

2019. december 9 – 13. között az élményrészleg karbantartási munkálatok miatt nem üzemel. A munkálatok az élményfürdőben található öltözőket, vizesblokkokat és pihenőteret nem érintik (kivéve december 11-én). A fürdő többi szolgáltatása ebben az időszakban továbbra is elérhető.

Karácsonyi ajándékötleteink

Garantáltan karácsonyra:

Karácsonyi ajánlataink postán történő megérkezését csak december 18. 12:00 óráig átutalt összeg esetében tudjuk vállalni!

A személyes vásárlást december 23. 17:00 óráig, fürdőnk információs pultjánál és a Medical Wellness recepción tehetitek meg. December 24-én már NINCS lehetőség a vásárlásra!

Idén igazán különleges karácsonyi ajánlatokkal készültünk! Vásárolj éves bérletet, wellness ajánlatot vagy válaszd klasszikus ajándékkártyánkat és add át szeretteidnek, hiszen az élménynél nincs nagyobb ajándék! Sőt, karácsonyi ajánlataink mellé egy-egy plusz ajándékkal is készülünk, hogy még teljesebb legyen az öröm a karácsonyfa alatt!