Kényeztető Spa csomagok

Töltsön el egy csodás napot Bükfürdőn a wellness és a pihenés jegyében! Kedvezményes csomagjaink fürdőbelépőt és masszázst is tartalmaznak, hogy teljes legyen a kényeztetés.

Vital Nap Extra

Szeretne pihenés közben feltöltődni energiával, hogy könnyebben vághasson neki a hétköznapoknak? Akkor válassza Vital Nap Extra spa csomagunkat, amely Fürdő napijegyet, és 30 perces vitalizáló masszázst tartalmaz. A masszázs élénkítő, vitalizáló hatású, feszesít, fokozza a rugalmasságot, fellazítja a letapadt izomszöveteket. Ülőfoglalkozás miatt állandó nyak-, váll- és hátfájással küzdőknek, ellazulni vágyóknak ajánlott. A kezelés végén speciális fogásokkal nyújtjuk és lazítjuk az izmokat.

Tartalma: 1 db Fürdő napijegy • 1 db vitalizáló masszázs (30 perc)
Ára: 6 900 Ft

Relax Nap

Testi-lelki-szellemi pihenésben lehet része, ha Relax Nap csomagunkat választja! “Fürdő napijegy szaunával” belépőt tartalmaz, így Szaunavilágunkat is kipróbálhatja. A szaunázás köztudottan az egyik legjobb kikapcsolódási forma, ha szeretnénk kicsit elvonulni a világtól és lazítással tölteni a napot. Ezt követően jól fog esni 30 perces aroma masszázsunk, amely során finom illóolajokat használunk, amelyek a bőrön át a szervezetbe jutva fokozzák a masszázs relaxáló, vitalizáló, frissítő hatását.

Tartalma: 1 db Fürdő napijegy szaunával • 1 db aroma masszázs (30 perc)
Ára: 9 200 Ft

Páros Wellness Nap Extra

Kapcsolódjon ki párjával vagy barátnőjével Páros Wellness Nap Extra csomagunknak köszönhetően! Fürdőnkbe szóló belépőnkkel kipróbálhatja méltán híres gyógyvizünket, élménymedencénket, a pihenéssel teli napot pedig egy kellemes regeneráló masszázzsal egészítheti ki. Az aloe masszázsolajjal végzett kezelés jó közérzetet biztosít, táplálja és regenerálja a bőrt.

Tartalma: 2 db Fürdő napijegy • 2 db regeneráló masszázs aloe verával (30 perc)
Ára: 14 800 Ft

Pihenjen nálunk, várja a Bükfürdő Thermal & Spa!