I. Improvizációs szaunamester hétvége és verseny

Három nemzet szaunamester bajnokai, 14 hazai és öt külföldi szaunamester együtt egy helyen egy csodás hétvégén – ez az első magyar improvizációs szaunamester találkozó, verseny és szaunás hétvége Bükfürdőn február 15-17 között!

Jegyek már csak a helyszínen kaphatók, korlátozott számban!

Bükön ott lesz velünk az improvizációs versenyek atyja Rob Keijzer személyesen, és az idei nemzetközi Freestyle Masters verseny friss női győztese, Szép Boglárka, továbbá a világbajnokság magyar (Farkas Evelyn), cseh (Eliska Blazkova) és szlovák (Robert Zidek) fordulójának bajnokai, és sok más hazai és külföldi Mester.

A versenyen közönségszavazat és szakmai zsűri is lesz. A programokra nem kell külön helyet foglalni, előzetes beosztás alapján minden jegy mellé garantáljuk a hét szaunaprogramra való belépést.

Jegyek és árak: Szombatra és vasárnapra is rendezvény napijegy ára 3000 forint (plusz a szaunás belépő a fürdőbe, amely 6200 forint). A jeggyel hét programon való részvételt garantálunk.

Korlátozott számban rendelkezésre állnak VIP jegyek, melyek a szakmai zsűri által minősített versenyprogramokra szólnak, és 8 programra való belépést garantálnak. Ezek ára 4800 forint (és ebben az esetben is kell a szaunás belépő a fürdőbe, amely 6200 forint).

Gyere velünk, találkozz és beszélgess a szakmai legendákkal, vegyél részt a csodás programokon, légy részese egy csodálatos szaunás eseménynek!