III. SZAUNAFESZTIVÁL A BÜKFÜRDŐ THERMAL & SPA-BAN!

Szaunázzon velünk 2018. november 17-18. között a III. Szaunafesztiválon, Bükfürdőn! Látványos szauna show-k, különleges felöntések, vérpezsdítő zenék és csodás illóolajok várják nálunk! 20 szaunamester tart majd a két nap leforgása alatt összesen 60 felöntést, különböző témákban, változatos zenei aláfestéssel a pihenés, a relaxálás és a jó hangulat jegyében.

A részletes programleírás itt érhető el: http://szauna-szeansz.hu/szauna-fesztival.html

Figyelem, előzetes online jegyfoglalás ajánlott az alábbi linken: http://www.szaunakellekek.eu/3_szaunafesztival_-_buk_135

A programra előzetes online jegyvásárlási lehetőségük van az érdeklődőknek, melyet november 16. (péntek) 12.00 óráig tudnak megtenni a www.szauna-szeansz.hu oldalon. A fesztiváljegy ára 3 000 Ft/fő/nap, amely tartalmazza a felöntéseken való részvétel lehetőségét kapacitástól függően. A fesztivál ideje alatt helyszíni fesztiváljegy vásárlására az elővásárolt jegyek számától függően lesz lehetőség, a helyszíni vásárlás lehetőségét nem tudjuk garantálni. Érdemes tehát minél előbb megvásárolni online jegyüket, mert a helyek csak korlátozott számban érhetőek el!

Fontos információ: a szaunafesztivál látogatásához szükséges a fesztiváljegy (3 000 Ft/fő/nap) mellé a Bükfürdő Thermal & Spa Szaunavilágába szóló napi belépőjegyet megvásárolni a helyszínen. A szaunabelépő ára 3 900 Ft/fő/nap (mely tartalmazza a napi belépőt a Szaunavilág területére, és 1 db szaunalepedőt).

November 17-én és 18-án a Szaunavilág látogatása kizárólag a fesztiváljegy és napi szauna belépőjegy együttes megvásárlásával lehetséges! A fesztivál látogatására a fesztiváljegy és a napi szauna belépőjegy együttesen jogosít!

 

Sok szeretettel várjuk a szauna szerelmeseit és minden szauna után érdeklődőt Bükfürdőn! 

A változtatás jogát az esemény szervezői fenntartják!

 

Szervező:

SpaDium Oktató és Szolgáltató Kft.

http://szauna-szeansz.hu/

iroda@szauna-szeansz.hu