Vedd meg belépőjegyed online!

Gyorsan, egyszerűen sorbanállás nélkül!

Miért ajánljuk a mobilfizetést?

A mobilfizetéssel azonnal, NYÁRI BEJÁRATUNKNÁL sorbanállás és várakozás nélkül megvásárolhatod belépőjegyedet. A belépő rögtön elérhető, nincs átfutási idő, nincs szükség nyomtatásra, ellenőrizhető és nyomon követhető akár a későbbiek során is. A vásárlásnak nincs tranzakciós vagy egyéb költsége, tehát pontosan annyit fizetsz, mintha pénztárunkban váltottál volna jegyet.

Hogyan történik a fizetés?

Töltsd le okostelefonodra a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációt, válaszd ki a Neked megfelelő jegyet és nincs más dolgod, mint élvezni a gyors és készpénzmentes fizetés előnyeit. A megvásárolt belépőket elegendő telefonon bemutatni, nincs szükség egyéb teendőkre, azonnal felhasználható és visszakereshető az applikációban.

Mi a vásárlás menete?

1. Töltsd le a mobilalkalmazást és regisztrálj!
2. Vedd meg belépődet egyszerűen és készpénzmentesen!
3. Mutasd fel a telefonodra kapott QR kódot bejárataink egyikén!

Töltsd le az alkalmazást most! Olvasd be a megfelelő QR kódot, vagy keress rá a "Nemzeti Mobilfizetési Rendszer" nevű applikációra.

Az alábbi belépőjegyek vásárolhatóak meg az applikáción keresztül:

- Felnőtt fürdő napijegy

- Diák fürdő napijegy

- Gyermek fürdő napijegy (0-6 év)

- Gyermek fürdő napijegy (6-14 év)

- Családi fürdő napijegy (2+1)

- Kiegészítő gyermekjegy (6-14 év)

A belépőjegyek a vásárlástól számított 30 napig érvényesek!

További információ a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapján érhető el.

Kulcs a XXI. századi fizetési megoldásokhoz

Az applikációval kényelmesen fizetheted belépőjegyeden felül parkolásodat bárhol az országban, vásárolhatsz autópályamatricát és élvezheted a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. folyamatosan bővülő, modern, kényelmes megoldásait.

A mobilalkalmazással kapcsolatban felmerülő észrevételeiddel fordulj bizalommal a Bükfürdő Thermal & Spa® vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. munkatársaihoz a +36-36-889-889 telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@nmzrt.hu e-mail címen.

Image