Tradicionális gyógykezelések

Gyógyszeres pakolás - antiflogisztin 60'

10-12 féle összetevőből álló pakolás, amelynek gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, nyugtató hatása ismert. A fájdalmas testrészt bekenjük, fóliával lefedjük, majd takaróval beborítjuk.

4 960 Ft

Image

McKenzie gyógytorna 20'

A McKenzie kezelés egy speciális gyógytornaeljárás. Célja az elmozdult, decentralizált porckorong mechanikus úton történő visszamozdítása fiziológiás helyére. Ehhez különféle speciális gyakorlatok végzésére van szükség. A kezelés gyors javulást hozhat a porckorong kimozdulás okozta gyöki tünetekben. A kezelés orvosi vizsgálat után vehető igénybe.

8 370 Ft

Image

Lézerkezelés 15'

A kezelés során a kisteljesítményű lézersugárral fájdalomcsillapító, izomlazító és gyulladáscsökkentő hatás érhető el. Serkenti a gyógyulási folyamatokat, növeli az immunrendszer védekezőképességét. Nincs mellékhatása, fájdalommentes.

4 960 Ft

Image

Ultrahang 15'

Egy kristály segítségével az elektromos energiát mechanikai energiává alakítja át a készülék. A kezelési idő függ a kezelt testrésztől, általában 5-9 perc, mindig az orvos határozza meg. Az ultrahanghullámok a különböző szövetekben, más-más sebességgel haladnak át, ennek a mozgásnak következtében hő keletkezik, mikromasszázs jön létre. Az erek kitágulnak, fokozódik a keringés. Lazulnak az izmok és a kötőszövet. A kezelés összességében fájdalomcsillapító hatású. A kezelés orvosi vizsgálat után vehető igénybe.

4 960 Ft

Image

Elektroterápiák 15'

Az elektroterápia az elektromos energia terápiás célú felhasználása, mely során kis- és középfrekvenciás kezeléseket alkalmazunk. Az orvosi kiírás alapján a következő kezelésekre van lehetőség: galvánáram, iontoforézis, interferenciaáram kezelés, szelektív ingeráram, TENS. A kezelések hatására fokozódik a vérkeringés, az izomzat lazul, a fájdalom csökken.

4 960 Ft

Image

Egyéni gyógytorna 20'

Bízza magát kiváló gyógytornászaink vezetésére és tegyen aktívan jóllétéért! Aki úgy érzi, ereje teljében van, annak kihívást jelenthet az agility (ügyességi) gyakorlatok teljesítése, izomerősítő gyakorlatok kivitelezése, melyek célzottan építik izomerő állóképességünket, tartóizmaink kondícióját. A kialakult csontritkulásban a gyógytorna segíti az izomegyensúly újraépülését nyújtó- lazító technikákkal, illetve a gerincoszlop függőleges irányú terhelésével a csontvesztés is mérsékelhető. A vízben végzett gyógytorna fejleszti a törzsstabilitást, légző kapacitást, emellett pedig kiváló relaxációs közeg.

8 370 Ft

Image