TB információk

Szeretne lenyűgöző környezetben, csodatevő gyógyvízben, szakképzett orvosok segítségével, megfizethető áron gyógyulni?

Nálunk a gyógyfürdőkezelések kiírása beutaló és várólista nélkül is lehetséges!
Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB-támogatással írják fel.

TB által támogatott kezeléseink listája:

- Gyógyvizes gyógymedence (kódszám: 01)

- Iszappakolás (kódszám: 03)

- Súlyfürdő (kódszám: 04)

- Szénsavfürdő (kódszám: 05)

- Orvosi gyógymasszázs (kódszám: 06)

- Víz alatti vízsugármasszázs (kódszám: 07)

- Víz alatti csoportos gyógytorna (kódszám: 08)

- Komplex fürdőgyógyászati ellátás (kódszám: 09)

Fontos tudnivalók:

1. Az orvosi rehabilitációs ellátás keretében történő gyógyfürdőellátások rendelése, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdő-ellátások kiszolgálása továbbra is az 5/2004. (XI. 19.) számú, a finanszírozás pedig a 23/2007. (V.18.) számú EüM rendeletben meghatározottak szerint történik.
Reumatológiai szakrendelésünkön előzetes beutaló nélkül is fogadjuk a betegeket, kivéve a szakellátási körzethez tartozó települések esetében. Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB-támogatással írják fel.

A járóbeteg szakellátási területhez tartozó települések, melyekről vendégeink csak beutalóval vehetik igénybe TB-támogatott kezeléseinket: Acsád, Bő, Bük, Chernelházadamonya, Gór, Horvátzsidány, Iklanberény, Kiszsidány, Kőszeg, Lócs, Mesterháza, Meszlen, Nagygeresd, Nemesládony, Olmód, Peresznye, Sajtoskál, Simaság, Tompaládony, Vasszilvágy.

INTÉZMÉNYÜNK KÓDJA: 186321401 (KÉRJÜK HÁZIORVOSA MINDEN ESETBEN TÜNTESSE FEL BEUTALÓJÁN!)

2. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy receptfelírásra ünnepnapok kivételével minden hétköznap (hétfőtől-péntekig) 8.00-12.00 és 13.00-16.00 között van lehetőségük!

3. A Büki Gyógyfürdő Zrt. a társadalombiztosítás által finanszírozott gyógykezelések igénybevételére ünnepnapok kivételével hétfőtől péntekig 8.40-16.20 óra között biztosít lehetőséget.

4. A fürdőkezelések lemondására, átütemezésére, a kiegészítő díj visszafizetésére csak a kezelés megkezdése előtt, rendkívül indokolt esetben, megfelelő igazolás alapján (orvosi igazolás, idézés, stb.) kerülhet sor.

5. A szakorvos által javasolt fürdőkúrákhoz a Gyógyászat díjmentesen, speciális, többször használatos lepedőt biztosít, melyet az ellátottnak minden egyes kezeléshez magával kell hozni. Amennyiben az átadott lepedő a kezelésekhez nem áll rendelkezésre, a betegnek a szükséges új lepedőt meg kell vásárolnia.

6. Felhívjuk szíves figyelmét a kezelési időpontok pontos betartására, ugyanis a késések korrigálására, a kiesett időszakok pótlására nincs lehetőség.

7. Az orvosi masszázs és a víz alatti vízsugármasszázs kezelésekből előjegyzéssel legfeljebb 10 darabot tudunk biztosítani.

8. A gyógyfürdő kúra keretében orvos által felírt medencefürdő kezelésből 6 db a minimálisan kiválható darabszám.

Gyógy- és úszómedencékkel, kitűnő gyógyászati háttérrel járulunk hozzá gyógyulásához.

Nálunk ingyenes a parkolás, és beltéri pihenőágyainkat is térítésmentesen veheti igénybe minden vendégünk.

Tegyen többet egészségéért, gyógyuljon Ön is Bükfürdőn!

Gyógyászat házirend