TB információk

Szeretne lenyűgöző környezetben, csodatevő gyógyvízben, szakképzett orvosok segítségével, megfizethető áron gyógyulni?

Nálunk a gyógyfürdőkezelések kiírása beutaló és várólista nélkül is lehetséges!
Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB-támogatással írják fel.

TB által támogatott kezeléseink listája:

- Gyógyvizes gyógymedence (kódszám: 01)

- Iszappakolás (kódszám: 03)

- Súlyfürdő (kódszám: 04)

- Szénsavfürdő (kódszám: 05)

- Orvosi gyógymasszázs (kódszám: 06)

- Víz alatti vízsugármasszázs (kódszám: 07)

- Víz alatti csoportos gyógytorna (kódszám: 08)

- Komplex fürdőgyógyászati ellátás (kódszám: 09)

Fontos tudnivalók:

1. Az orvosi rehabilitációs ellátás keretében történő gyógyfürdőellátások rendelése, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdő-ellátások kiszolgálása továbbra is az 5/2004. (XI. 19.) számú, a finanszírozás pedig a 23/2007. (V.18.) számú EüM rendeletben meghatározottak szerint történik.
Reumatológiai szakrendelésünkön előzetes beutaló nélkül is fogadjuk a betegeket, kivéve a szakellátási körzethez tartozó települések esetében. Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB-támogatással írják fel.

2020. január 1-től reumatológiai járóbeteg szakrendelésünk a területileg hozzánk tartozó településekről (Bük, Kiszsidány, Horvátzsidány, Ólmod, Peresznye, Kőszeg, Bő, Gór, Chernelházadamonya, Mesterháza, Tompaládony, Sajtoskál, Nemesládony, Nagygeresd, Iklanberény, Lócs, Simaság, Vasszilvágy, Acsád, Meszlen) érkező betegek részére előjegyzéssel működik.

Előjegyzési időpont munkanapokon 8:30-12:30 és 13:30-15:30 között a +36-94/558-071-es telefonszámon kérhető.

INTÉZMÉNYÜNK KÓDJA: 186321401 (KÉRJÜK HÁZIORVOSA MINDEN ESETBEN TÜNTESSE FEL BEUTALÓJÁN!)

2. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy TB támogatott fürdőbelépő- és kezelések felírására ünnepnapok kivételével minden páratlan héten hétfőtől-péntekig 8.30-12.30, 13.30-15.30 között, illetve minden páros héten hétfőtől-csütörtökig 8.30-12.30, 13.30-15.30 között van lehetőség.

3. A Büki Gyógyfürdő Zrt. a társadalombiztosítás által finanszírozott gyógykezelések igénybevételére ünnepnapok kivételével hétfőtől péntekig 8.40-16.20 óra között biztosít lehetőséget.

4. A fürdőkezelések lemondására, átütemezésére, a kiegészítő díj visszafizetésére csak a kezelés megkezdése előtt, rendkívül indokolt esetben, megfelelő igazolás alapján (orvosi igazolás, idézés, stb.) kerülhet sor.

5. A szakorvos által javasolt fürdőkúrákhoz a Gyógyászat díjmentesen, speciális, többször használatos lepedőt biztosít, melyet az ellátottnak minden egyes kezeléshez magával kell hozni. Amennyiben az átadott lepedő a kezelésekhez nem áll rendelkezésre, a betegnek a szükséges új lepedőt meg kell vásárolnia.

6. Felhívjuk szíves figyelmét a kezelési időpontok pontos betartására, ugyanis a késések korrigálására, a kiesett időszakok pótlására nincs lehetőség.

7. Az orvosi masszázs és a víz alatti vízsugármasszázs kezelésekből előjegyzéssel legfeljebb 10 darabot tudunk biztosítani.

8. A gyógyfürdő kúra keretében orvos által felírt medencefürdő kezelésből 6 db a minimálisan kiválható darabszám.

Gyógy- és úszómedencékkel, kitűnő gyógyászati háttérrel járulunk hozzá gyógyulásához.

Nálunk ingyenes a parkolás, és beltéri pihenőágyainkat is térítésmentesen veheti igénybe minden vendégünk.

Tegyen többet egészségéért, gyógyuljon Ön is Bükfürdőn!

Gyógyászat házirend