TB információk

Szeretne lenyűgöző környezetben, csodatevő gyógyvízben, szakképzett orvosok segítségével, megfizethető áron gyógyulni? Szakorvosaink a gyógyfürdőkezeléseket TB-támogatással írják fel.

TB által támogatott kezeléseink listája:

- Gyógyvizes gyógymedence (kódszám: 01)

- Iszappakolás (kódszám: 03)

- Orvosi gyógymasszázs (kódszám: 06)

- Komplex fürdőgyógyászati ellátás (kódszám: 09)


Fontos tudnivalók:

2020. június 2-től reumatológiai járóbeteg szakrendelésünk a betegek részére CSAK előjegyzéssel működik! Előjegyzési időpont munkanapokon 8:30-12:30 és 13:30-15:30 között a +36-94/558-071-es telefonszámon kérhető.

INTÉZMÉNYÜNK KÓDJA: 186321401 (KÉRJÜK HÁZIORVOSA MINDEN ESETBEN TÜNTESSE FEL BEUTALÓJÁN!)

1. A fürdő gyógyászati részlegére érkezett vendég a gyógyászat területén köteles maszkot viselni!

2. Az orvosi vizsgálatot, kezelések igénybevételét minden esetben egy előszűrés előzi meg, amely testhőmérséklet mérésből és járványügyi kérdőív kitöltéséből áll!

3. Az orvosi rehabilitációs ellátás keretében történő gyógyfürdőellátások rendelése, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdő-ellátások kiszolgálása továbbra is az 5/2004. (XI. 19.) számú, a finanszírozás pedig a 23/2007. (V.18.) számú EüM rendeletben meghatározottak szerint történik.

2. A Büki Gyógyfürdő Zrt. a társadalombiztosítás által finanszírozott gyógykezelések igénybevételére ünnepnapok kivételével hétfőtől péntekig 8.40-16.20 óra között biztosít lehetőséget.

Kedves Vendégünk!
A kialakult járványhelyzet miatt a lejárt gyógykúrákat lehetősége van visszaváltani TB pénztárainkban, ezt 2020. június 15-ig teheti meg. Kérjük, hogy visszafizetési igény esetén az alábbi adatokat adja meg részünkre:

- Név

- Lakcím

- Kezelőlap (babás lap)

- Belépőkártya

- Nyugta

- Bankszámlaszám

Az összeget 5 munkanapon beül visszautaljuk a megadott számlaszámra. Amennyiben nem tud személyesen megjelenni, kérjük, hogy postai úton juttassa el felénk a kért adatokat, a kezelőlapot, a belépőkártyát, és a nyugtát. Postacímünk: 9740 Bük, Termál körút 2/A
A visszafizetési igény a kért adatok hiányában nem teljesíthető.

3. A fürdőkezelések lemondására, átütemezésére, a kiegészítő díj visszafizetésére csak a kezelés megkezdése előtt, rendkívül indokolt esetben, megfelelő igazolás alapján (orvosi igazolás, idézés, stb.) kerülhet sor.

4. A szakorvos által javasolt fürdőkúrákhoz a Gyógyászat díjmentesen, speciális, többször használatos lepedőt biztosít, melyet az ellátottnak minden egyes kezeléshez magával kell hozni. Amennyiben az átadott lepedő a kezelésekhez nem áll rendelkezésre, a betegnek a szükséges új lepedőt meg kell vásárolnia.

5. Felhívjuk szíves figyelmét a kezelési időpontok pontos betartására, ugyanis a késések korrigálására, a kiesett időszakok pótlására nincs lehetőség.

7. Az orvosi masszázs kezelésből előjegyzéssel legfeljebb 10 darabot tudunk biztosítani.

8. A gyógyfürdő kúra keretében orvos által felírt medencefürdő kezelésből 6 db a minimálisan kiválható darabszám.

Gyógy- és úszómedencékkel, kitűnő gyógyászati háttérrel járulunk hozzá gyógyulásához.


Tegyen többet egészségéért, gyógyuljon Ön is Bükfürdőn!

Gyógyászat házirend


Gyógyászat COVID-19 kiegészítés