II. Szauna Nap Bükfürdőn - Váltsd meg belépődet elővételben!

2020.02.29. 08:30 - 21:00

Ismét egy szuper Szauna Nappal jövünk 2020. február 29-én! 🙌 Különleges és látványos felöntésekkel várunk Titeket a fürdő szaunavilágában!

Helyi és vendég szaunamesterek 17 változatos felöntéssel kápráztatják el a szauna szerelmeseit ezen a napon. Klasszikus és show programok „Az ébredő erő”-től a „Karate útján” át egészen „Lidi néniig”! Ha biztosra szeretnél menni, vedd meg a jegyedet előre online! Nincs más dolgod, mint a kiválasztott szeánsz nevét, időpontját és a résztvevő személyek nevét megírni nekünk a marketing@bukfurdo.hu e-mail címre a neveddel, születési dátumoddal és számlázási címeddel együtt. Ezt követően kapsz tőlünk egy e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal. Ha elutaltad a pénzt, a számlát szintén e-mailben küldjük meg részedre a vásárlásról szóló visszaigazolással együtt, melyet kinyomtatva a rendezvény napján szükséges bemutatnod a fürdő erre kijelölt pénztárában. Fontos, hogy a február 24. délig beérkezett összegek esetében van csak lehetőség az elővételre, az ezután érkezett összegek esetében a vásárlás érvényét veszti.

Elővételben a fürdő napijegyet szaunával, illetve a felöntésekre szóló jegyeket együttesen lehet megváltani, külön-külön vásárlásra nincs lehetőség. Délutáni szaunajegy, illetve diák szaunajegy vásárlására elővételben nincs lehetőség.

Várunk Téged is február 29-én a II. Szauna napon, Bükfürdőn!

Ha nálunk jársz, próbáld ki Magyarországon egyedülálló Alpesi gyógynövényes gőzfülke kezelésünket, ezen a napon féláron!

Részletek: https://www.bukfurdo.hu/hu/hir/szokjon-ki-egy-furd...

A jegyek korlátozott számban kaphatók. A változtatás jogát fenntartjuk.

Kövesd az esemény hivatalos Facebook oldalát:

https://www.facebook.com/events/505481723425609/


A II. Szauna Nap Általános Szerződési Felvételei itt olvashatóak.

FIGYELEM! AZ ALÁBBI SZAUNA FELÖNTÉSEKRE MÁR NEM FOGLALHATÓ HELY ELŐVÉTELBEN (HELYSZÍNEN MÉG KAPHATÓ A RENDEZVÉNY NAPJÁN):

10:00 - ÉBREDŐ ERŐ (CITRUSOS FRISSÍTŐVEL)

11:00 - RELAX

12:00 - A KEZDETEK

14:00 - ALPESI PAJTA

14:00 - CSOKOLÁDÉS BŐRTÁPLÁLÁS

15:00 - A SZURKOLÓ

16:30 - RETRO PARTY

18:00 - ROCK

A részletes programplakát: