Medical Wellness

A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness a több évtizedre visszatekintő fürdőgyógyászat alapjain újult meg. Minden részletéből a minőség sugárzik, s azt üzeni Önnek: legyen egészségesebb, pihenjen meg, töltődjön fel! A Magyarországon egyedülálló spa-kínálatot a környezet magas színvonalához igazítottuk: különleges fürdők, ellazító masszázsok, melegen átölelő pakolások és bőrregeneráló testkezelések várják a Medical Wellnessben. Az alpesi széna finom illatával pihentető, lágy gőz a kristálytiszta hegyekbe ragadja érzékeit. A messzeföldön ismert és kedvelt büki gyógyvízből magas minőségű masszázskrémet, pakolást és kozmetikai szépítőszereket készítettünk, így már a testet-lelket-szellemet gyógyító masszázsokban és terápiákban is bevetjük jótékony hatásukat.

Az évtizedek alatt már bizonyított hagyományos bükfürdői gyógykúrák továbbra is elérhetőek, minden eddiginél magasabb színvonalon. A gyógykúrákból és az új spa-kezelésekből szakorvosaink összeállítottak egy speciális programot. Korunk egyik népbetegségére, a csontritkulásra a Bükfürdő Osteoporosis Program egy természetközeli, átfogó életmódprogrammal válaszol, mely gyógyszerek és fájdalom nélkül a már meglévő panaszok enyhítésére és azok megelőzésére is testreszabott megoldást kínál.

Ismerje meg a Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness kínálatát és engedje, hogy Bükfürdő kényeztesse testét és feltöltse a lelkét!