Belépési tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet értelmében jelen információk szerint a házirendben foglaltak mellett, azon túlmenően a következő szabályok mellett fogadhatja kedves Vendégeit a Bükfürdő Thermal & Spa az újranyitáskor:

- A fürdőlátogatás csak Magyarországon kiadott, érvényes védettségi igazolvánnyal (60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány) lehetséges. Fontos, hogy csak a védettségi igazolvány fogadható el, oltási igazolás, PCR vagy egyéb teszt nem jogosít belépésre. Hasonlóképpen nem mentesít a védettségi igazolvány bemutatása alól az elővételben, online vagy szálláshelyen megvásárolt belépőjegy vagy bérlet sem!

- A védettségi igazolvány csak személyi igazolvány vagy útlevél bemutatásával együtt érvényes, amit a fürdő munkatársai belépéskor kötelesek és jogosultak ellenőrizni (az igazolványon szereplő adatokat a fürdő nem rögzíti, azokról másolatot nem készít). Ha a vendég a védettségi igazolványt és személyi dokumentumait nem adja át ellenőrzésre, akkor a belépését meg kell tagadni, a fürdőlátogatás semmilyen indokkal nem kezdhető meg.

- Azon 18. életévüket be nem töltött személyek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatják a fürdőt. Amennyiben az életkor nem állapítható meg nyilvánvalóan, a vendégek életkorukat fényképes igazolvány (személyi igazolvány, diákigazolvány) bemutatásával kötelesek igazolni, amit a fürdő munkatársai jogosultak ellenőrizni.

- Vendégek részére maszk viselése a fürdő területén nem kötelező.

- A társadalombiztosítási (TB) támogatással igénybe vehető kezelésre érkezők védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek a fürdőbe. A Medical Wellness területén nyújtott más gyógyászati, szépészeti kezelésekre érkező vendégek azonban csak védettségi igazolvánnyal léphetnek a fürdőbe.

- A külön bejáraton megközelíthető Gyógyászat területén lévő járóbeteg szakrendelés – az eddigi szabályozásnak megfelelően – védettségi igazolvány nélkül is, a szakrendelések és a kezelések szigorúan maszk viselése, testhőmérséklet ellenőrzés és koronavírus kérdőív kitöltés mellett vehetők igénybe. Erről a területről a fürdőbe be-/átlépni nem lehet.

- A vendéglátó egységeken belül a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy számára a tartózkodás, és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása megengedett. A vendégek számára a maszkviselés nem kötelező.

- A fürdőben és a vendéglátó egységeiben tilos zenés, táncos rendezvényt tartani.

Amint megjelenik a rendelet pontos hatálybalépéséről szóló jogszabály, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk kedves Vendégeinket! A változtatás jogát a Bükfürdő Thermal & Spa fenntartja!

A járvány mielőbbi leküzdése és a biztonságos pihenés érdekében köszönjük kedves Vendégeink támogató együttműködését!

Bükfürdő Thermal & Spa