A hotelek között kell kerülni

Újabb szakaszába ért a bükfürdői városrészközpont kialakítása, a Termál tér építése, ehhez kapcsolódva változik az útvonal a Bükfürdő Thermal & Spa főbejáratához.

2022. szeptember 19-étől, hétfőtől már nem a munkaterületen keresztbe hajthatnak be mozgáskorlátozott vendégeink, hanem a fürdővel szomszédos két hotel között.

Vagyis a Termál körútról az épülő, leendő Levendula hotel mögé kell kanyarodni, a Hunguest Bük épülete mellől jöhetnek és fordulhatnak rá az autósok a Medical Wellness épülete mellé.

Eddig és ezután is bonyolít gyalogos forgalmat a terület, ezért fokozott óvatosságot kérünk az erre autózóktól!

A gyógyászat parkolójában továbbra is csak mozgáskorlátozottak parkolhatnak, aki mozgáskorlátozott fürdővendéget hoz, behajthat, viszont várakozni a nyári bejárat előtti parkolókban tud.

Átköltözik a biztonsági szolgálat konténere, az ideiglenes útvonalon a fürdő előtti kanyarban tudják segíteni a közlekedést a biztonsági szolgálat munkatársai.

A mentők és a tűzoltók másik ideiglenes útvonalat használnak.

Ezt az útvonalat körülbelül egy hónapig kell majd használni, utána a leendő Termál tér ezen szakaszát birtokba vehetik a Bükfürdő Thermal & Spa-ba érkezők!