Gyere vissza és fizess kevesebbet!

Indítsd velünk a nyarat! Vásárold meg már távozáskor a következő belépődet, és mi 20% kedvezménnyel jutalmazunk.

Belépő az élményekbe

Most megéri Bükfürdőn gyűjteni a D-vitamint! Élvezd a szabadságot 14 hektáron elterülő gyönyörű zöld parkunkban, ahol 15 medence közül válogathatsz – vagy próbáld ki az összeset egyszerre! Gyógymedencék, gyermekpancsolók, úszómedencék, családi medencék és kültéri csúszdaegyüttesünk garantálja majd a teljeskörű kikapcsolódást. A csobbanás utáni pihenést 14 hektárnyi frissen nyírt zöld pázsitunkon fekve is élvezheted, vagy ejtőzz árnyas fáink alatt Acapulco medencénk mögött kialakított függőágyparkunkban. Ugye milyen jól hangzik? Sőt, ha távozás előtt megveszed belépőjegyedet a következő alkalomra, 20% kedvezményt is kapsz!

Mi adjuk a kedvezményt, te kapod az élményt

Hogyan működik?

1. Gyere el hozzánk és pihenj egész nap Bükfürdőn
2. A fürdőből való kilépés előtt keresd fel információs pultjaink egyikét
3. Vásárolj felnőtt belépőjegyet vagy családi (2+1 fő) napijegyet
4. Zsebeld be a 20% kedvezményt tartalmazó belépőt
5. A következő fürdőbe érkezés alkalmával mutasd fel jegyedet bármelyik pénztárunkban és már csobbanhatsz is!

Ne várj sokáig, váltsd meg minél előbb kedvezményes napijegyedet, hiszen erre 2020. május 29. és június 14. között van csak lehetőséged!

Beváltási időszak: 2020. június 15. és 2020. augusztus 31. között

Fontos információk:

A kedvezményes belépőket a fürdő vendégei vásárolhatják meg 2020. május 29. és 2020. június 14. között a főbejárat információs pultjánál, valamint a nyári bejárat középső pénztárában. A kedvezmény a felnőtt és családi (2+1 fő) napijegyre vonatkozik. Egy vendég egy nap csak egy kedvezményes belépő megvásárlására jogosult. A jegyek 2020. június 15. és 2020. augusztus 31. között válthatók be személyesen a fürdő pénztáraiban.

A változtatás jogát fenntartjuk!

További információért keress minket a marketing@bukfurdo.hu e-mail címen.