BISTRO 1


Nyitvatartás:

Hétfő-Vasárnap: 9.00 - 18.00


A BISTRO 1 a fürdő saját éttermeként várja vendégeit naponta megújuló menükkel, szezonálisan változó a'la carte étlappal, és sütemény ajánlatokkal!


Napi ajánlatok

Szezonálisan változó a'la carte étlapunkon hideg előételeinktől kezdve, különféle főételeinken át desszertjeinkig mindenki megtalálja amit éppen megkíván. A rántott sajt és a bécsi szelet is megtalálható kínálatunkban, de olyan különleges finomságok is, mint mint a grillkolbászos hot-dog, a Holstein flekken, vagy a vörösboros szarvaspörkölt juhtúrós sztrapacskával.

Frissítő limonádék és kávékülönlegességek

Széles italkínálatunkban gyümölcslevek, üdítők, limonádék is megtalálhatóak, de azokra is gondoltunk, akik egy pohár borral szeretnének koccintani az ebéd fölött. Palackozott és kimért boraink mellett különféle sörök, whiskyk, pezsgők, pálinkák is szerepelnek itallapunkon. Kávékülönlegességek és a hidegebb napokra finom forró teáink közül is választhatnak vendégeink.

Desszert ajánlatok

Minden nap más desszert ajánlattal várjuk vendégeinket. Kínálatunkban elérhetők napi meleg desszertek, pohárkrémek és különböző sütemények is

Legyen a vendégünk! Várjuk sok szeretettel a BISTRO 1 étteremben!