Bükfürdő feltölti a lelkedet!

A Bükfürdő Thermal & Spa igazi paradicsom a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyók számára. A 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkban fekvő fürdőkomplexum 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és Medical Wellness központtal, továbbá hangulatos kempinggel áll a vendégek rendelkezésére.

A Medical Wellness-ben Magyarországon egyedülálló spa kezelésekkel és egy átfogó, a csontritkulás megelőzésére és kezelésére fókuszáló programmal várjuk Vendégeinket!

Fedezze fel Ön is Bükfürdő varázslatos világát!

Hírek, akciók

Szaunázók hétvégéje 2019

A Magyar Fürdőszövetség a rendezvény tavalyi sikere után idén második alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét. Az országos szezonnyitó szauna programokat 2019. október 5-6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A hagyományteremtő céllal alapított eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.