Ajándékkártya

kis kártya – NAGY ÉLMÉNY!

A plasztikkártyát Ön igény szerint különböző összegekkel töltheti fel (5000 Ft-tól), a megajándékozott pedig a vásárlástól számított 1 éven belül, bármekkora részletekben levásárolhatja azt.

Online kártyavásárlás

Rendelje meg a Bükfürdő Ajándékkártyáját most webshopunkból!


Szállítás módja

Postai úton: A kártyát a fizetést követően az Ön által megadott postacímre ajánlott küldeményként postázzuk. A postai kiszállítás ingyenes.

Személyes vásárlás

Az Ajándékkártya személyesen is megvásárolható a Bükfürdő Thermal & Spa® információs pultjánál. Fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Kártyahasználat szabályai

Ez a kártya egy ajándékutalvány, mely fizetőeszközként szolgál egy, vagy több alkalommal, míg a kártyán szereplő összeg felhasználásra nem kerül.

A kártya kizárólag a Büki Gyógyfürdő Zrt. szolgáltatásainak, termékeinek megvásárlására használható fel (kivéve a Thermal Kemping szolgáltatásai, az TB által támogatott szolgáltatások, valamint a Büki Gyógyfürdő Zrt. területén működő szolgáltatók termékei).

A kártya értékkel csak feltöltés után rendelkezik.

A kártya PIN kód nélküli, nem névre szóló.

Az ajándékkártya nem tiltható le, a mindenkori birtokosa használhatja fel.

A kártyán szereplő összeg készpénzre nem váltható és nem kamatozik, valamint nem használható fel újabb ajándékkártya vásárlására. A le nem vásárolt összeg nem készpénzesíthető.

A kártya a vásárlástól (érték feltöltésétől) számított 1 évig érvényes.

Az ajándékkártya nem tölthető fel újra.

A kártya értékéről és érvényességi idejéről a fürdő információjában érdeklődhet.

A kártya elvesztése, ellopása vagy megrongálódása esetén a kártyán lévő összeget nem áll módunkban visszatéríteni, sem a kártyát kicserélni.

A kártya érvényességének meghosszabbítására az érvényesség lejárta előtt egy alkalommal maximum hat hónap időtartamra van lehetőség.

Az illetéktelen felhasználásért, valamint a kártyával való visszaélésért a Büki Gyógyfürdő Zrt. nem vállal felelősséget.

Az ajándékkártyák a fürdő információiban korlátozás nélkül vásárolhatók meg.Image