Szent Kelemen medence felújítása

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bükfürdő Thermal & Spa Gyógyfürdő zónájában 2018. szeptember 17-én elkezdődött az 5. sz. Szent Kelemen medence átépítése. A rekonstrukció keretében elbontásra kerül a medence burkolata, betonszerkezetű ülőpadjai, a beltérről való megközelítést biztosító lépcsők, lábmosók, valamint a medencepadozat lejtésadó betonrétege. A felújítás során a meglévő használtvíz-elvezető lefolyó áthelyezésre kerül, új pihenőpadok kialakítására kerül sor, a rekonstrukciót követően a medencébe a termálvíz új betáp-vezetékeken keresztül jut, a medence fedett térből való megközelíthetősége új lépcsővel lesz biztosítva, kialakításra kerül egy zuhanyegység, lábmosó, fogassor, valamint az átépített medence új burkolatot kap. Terveink szerint egy megújult, korszerű gyógymedencét adunk majd át vendégeinknek.

  

Az építkezés ideje alatt is folyamatosan fogad vendégeket a gyógyfürdő, a Bükfürdő Thermal & Spa-ban megszokott minőségi gyógyvizes medencefürdő szolgáltatást továbbra is biztosítani tudjuk. Beltéri gyógymedencéink zavartalanul üzemelnek, illetve vendégeink számára a 7/1. számú kültéri félig fedett gyógyvizes medencét az építkezés idején folyamatosan nyitva tartjuk. (Ennek működése extrém hideg időjárás esetén változhat.)

Fürdőnk számára fontos vendégeink elégedettsége, amit szeretnénk szélesebb körű szolgáltatásokkal növelni. 2018. szeptember 17-től (hétfőtől) az eddigi I. zónát (Gyógy- és Strandfürdőt) és a II. zónát (Élményfürdőt) összevont fürdőterületként egyben kínáljuk. Ez az új összevont terület a korábbi egy zónához viszonyítva kibővült szolgáltatásokkal, 15 medencével, nagyobb pihenőtéri kapacitással, arányaiban az eddigieknél kedvezőbb árakkal várja vendégeit.

Például az eddig I. zóna belépőjegyet 3000 Ft/fő/nap áron vásárló vendégeinknek mindössze plusz 500 Ft-ért az alábbi szolgáltatásokat is biztosítjuk az összevont zónában:

  • beltéri élménymedence
  • beltéri jakuzzi
  • beltéri gyermekmedence
  • 3 db beltéri csúszda
  • Cápabarlang élménymedence
  • 4 db kültéri félfedett medence (ebből két gyógyvizes medence)
  • kültéri gyógyvizes Szív medence (időjárás függvényében)

A családokat kibővült kedvezménnyel várjuk 2018. szeptember 17-től, az összevont zónába a 6 éven aluli gyermekek mindössze 100 Ft-os áron léphetnek be, ami a fürdő saját termékeinek vásárlásakor levásárolható.

A jegystruktúra változása miatt a 2018. augusztus 16-tól kiadásra kerülő több alkalmas fürdőbérletek, illetve elővételi jegyek 2018. szeptember 16-ig érvényesek. Az új, összevont fürdőterületre vonatkozó elővételi jegyek és bérletek 2018. szeptember 17-től vásárolhatók meg.

Örömmel értesítjük OEP támogatással megvásárolt belépőjeggyel rendelkező vendégeinket, hogy a 5/2004. (XI. 19.) EüM rendeletben előírt 60 perces medencefürdőzés helyett változatlanul egész napos fürdőzési lehetőséget nyújtunk az eddigi gyakorlatnak megfelelően az I. Gyógyfürdő zónában, a Szent Kelemen medence helyett a 7/1 félig fedett gyógymedencét használhatják ezen vendégeink, így a számukra elérhető vízfelület nem csökken, az összevont, élményfürdőt is tartalmazó szolgáltatások igénybevételére azonban az építkezés ideje alatt sem fog jogosítani az OEP-támogatott medencefürdő belépő.

Az átépítés alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségeket szolgáltatásaink kibővített palettája ellensúlyozni fogja, azt követően pedig a megújult Szent Kelemen medencével még komfortosabb fürdőzést tudunk kínálni.

2018. szeptember 17 – 2019. január 31. között érvényes árlistánk a következő linken érhető el:

Árlista szeptember 17 – január 31.

Büki Gyógyfürdő Zrt. – Bükfürdő Thermal & Spa