Közös kedvezményrendszert indított a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

Közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.

Az eseményt július 15-én, a fürdő főbejáratánál tartották, melyen részt vett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Németh Gyula, a Büki Szobakiadók Szövetségének elnöke. Mindhárman egyetértettek abban, hogy a kedvezményrendszer jótékony hatással lehet mind a fürdő, mind a magánszálláshelyek, mind pedig a település jövőjére.

Az együttműködés keretében a Büki Gyógyfürdő Zrt. a Büki Szobakiadók Szövetségénél regisztrált tagok részére díjmentesen biztosít kedvezménykártyákat, így a magánszálláshelyeken megszálló vendégek ezen kártya felmutatásával vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményt: a masszázsok, valamint a sókabin árából 15%, míg a gyógykúrák árából 10% kedvezmény igénybevételére jogosít a kártya. A Szövetségnek közel 100 tagja van, ami mintegy 300 szálláshelyet jelent, így az együttműködésnek köszönhetően a kereskedelmi szálláshelyek mellett most már a magánszálláshelyek is aktívan részt vesznek a fürdő szolgáltatásainak értékesítésében és ösztönözhetik vendégeiket a többletszolgáltatások igénybevételére.