Gyógyászatot érintő változások

A NEAK által támogatott kezelések ára és igénybevételének módja módosult, melyről az alábbiakban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

A NEAK által támogatott kezelések és kezeléscsomagok árait ide kattintva tekintheti meg.


Mit ajánlunk vendégeinknek?

A Gyógy-, Strand- és Élményfürdő igénybevétele esetén javasolt nyugdíjas korúaknak a kedvezményes napijegy megváltása 3790 Ft-ért.

Amennyiben felnőtt, nem nyugdíjaskorú vendég szeretné a Gyógy-, Strand- és Élményfürdő szolgáltatásait igénybe venni, ennek legegyszerűbb módja, ha 4590 Ft-ért megváltja az egész napra szóló fürdőbelépőt a fürdőpénztárban, orvosi vizsgálat, TB-ügyintézés nélkül.

Gyógyvizes gyógymedence kezelésünket 90 perces benntartózkodással javasoljuk azon vendégeink részére, akik más kezelések ellenjavallata miatt csak ezt a kezelést vehetik igénybe a fürdőgyógyellátásban.

Azon vendégeink részére, akik néhány napot töltenének csupán kezelésekkel, nekik készítettük a gyógyvizes gyógymedencéhez tartozó napi 2, illetve 3 kezeléses termékkombinációkat.


Betegutak, igénybevétel változásai

A NEAK támogatott fürdőgyógyászati ellátásokhoz kapcsolódó szakorvosi vizsgálat a Gyógyászat épületében történik, mely részleg az utcáról megközelíthető, ehhez a fürdőbe nem kell belépni. Az orvosi vizsgálat időpontkéréssel, háziorvosi beutalóval vehető igénybe, az időpontkérés a 94/558-071 telefonszámon minden hétköznap 8:30-12:00 között tehető meg. Szakorvosi vizsgálat után a kiírt vénnyel a Gyógyászat TB információjában kell jelentkeznie a páciensnek, ahol a kezelések beosztása megtörténik, a 01 gyógyvizes gyógymedence kiváltott alkalmait kártyára rögzítik. A fürdőbe és a kezelések helyszínéül szolgáló Medical Wellnessbe történő belépéshez ezt a kártyát és a névre szóló kezelőlapot kell a Főbejárat gyorskasszájában bemutatni a vendégnek minden alkalommal. Ennek megfelelően kerül megírásra az aznapra érvényes karórája, mely napi egyszeri belépésre jogosít. A kártyára letéti díj nincs. A karóra a fürdőből nem vihető ki, azt a kilépéskor a beléptető kapu elnyeli.

Fürdőgyógyászati ellátásaink magas minőségű, megújult környezetben, a Medical Wellness épületében vehetők igénybe (kivétel: gyógyvizes gyógymedence, súlyfürdő, parafangó).

Az igénybevételek pontos helyszínét az alábbi táblázat mutatja be:


KódszámKezelés megnevezéseIgénybevétel helyszíne
01Gyógyvizes gyógymedenceGyógy-, strand- és élményfürdő
03IszappakolásGyógyfürdő - Fedett fürdő
04SúlyfürdőGyógyfürdő - Fedett fürdő
05Szénsavas fürdőMedical Wellness 004, 005
06Orvosi gyógymasszázsMedical Wellness 102, 103, 104, 110, 111, 112, 113, 115, 116
07Víz alatti vízsugármasszázsMedical Wellness 006, 008, 009, 010
08Víz alatti gyógytornaMedical Wellness 007
09Komplex fürdőgyógyászati ellátásMedical Wellness 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125A területileg illetékes reumatológiai járóbeteg ellátásunk helyszíne a Gyógyászat területe marad, belépéskor előszűrés történik, az ellátás igénybevételéhez.


A változtatás jogát fenntartjuk.