Dunántúli Fürdőtúra 2019

Egy igazán különleges túrára invitálunk, ahol megismerheted a Dunántúl három népszerű gyógy-, strand- és élményfürdőjét: a Bükfürdő Thermal & Spa-t, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt, valamint a Zalakarosi Fürdőt.

itartásodért a túra végén jutalomban részesülsz: 50% kedvezményt kapsz a teljes árú, fürdőt és szaunát is tartalmazó napijegyedből.

Vásárold meg mindhárom fürdőben a teljes árú napijegyedet (Bükfürdőn és Sárváron a fürdő napijegyet szaunával, Zalakaroson a komplex napijegyet) és gyűjtsd be az érte járó pecséteket. Ha megszerezted mindhárom pecsétet, nincs más dolgod, mint bemutatnod a három fürdő egyikének pénztárában, ahol a füzetet leadva jogosult vagy a kedvezmény igénybevételére!

Gyűjtési időszak: 2019. június 1-augusztus 31.

Beváltási időszak: 2019. szeptember 1-december 23. (kivéve 2019. október 23-november 3. között), a kapacitás függvényében.

A játékban csak 18. életévüket betöltött, felnőtt napijegyet vásárló személyek vehetnek részt. Egy belépőjegyért egy pecsét jár, egy gyűjtőfüzet pedig csak egy kedvezményes belépő vásárlására jogosít a kiválasztott fürdőben, egy alkalommal. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják, melyről honlapjukon tájékoztatják vendégeiket.