Élvezze a nyarat Bükfürdőn!

A Bükfürdő Thermal & Spa strandján a nyár minden napján várjuk a családokat és a pihenni vágyókat. Az árnyas fákkal borított parkterületen a családi medencék, a gyermekpancsolók, spray park és a játszótér, illetve az óriásbuborékos strandmedence csábítanak fürdőzésre, kikapcsolódásra. 6 éves kor alattiaknak a belépőjegy pedig csak 100 Ft!

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található függőágy parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

Kültéri csúszdaegyüttes

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó® vizes játszótere a gyerekeknek

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Tavaly került átadásra az élményfürdő területén a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

A strandon található medencék nyitvatartása az időjárás függvényében változik, így érdemes fürdőnkbe érkezés előtt honlapunkon tájékozódni az aktuálisan üzemelő attrakciókról!

Árainkról bővebben itt olvashat: Belépjegyek

Szeretne elsőként értesülni aktuális híreinkről és akcióinkról? Kövesse Facebook oldalunkat!