Bükfürdői találkozás Szabi, a pékkel

Találkoznál az ország kedvenc pékével, és elbeszélgetnél vele a kovászolásról, a pizza készítéséről és az élet nagy dolgairól? Akkor itt a remek lehetőség, látogass el a csodás Bükfürdőre, s találkozz Szabival!

Időpont: július 29. szerda 11:00-12:00 óráig

Helyszín: Bükfürdő Thermal & Spa® - BISTRO 1 étterem

Napjaink egyik legnépszerűbb gasztro-személyisége, Szabadfi Szabolcs számos ország bejárása után ezúttal visszatér a gyökereihez, kis hazánk nyugati részére, gyermekkori élményeinek helyszínére. Kőszegi kamaszként gyakran járt Bükfürdőre, most pedig néhány évtized elmúltával újra ellátogat oda, hogy meséljen szakmájáról, 104 éves kovászáról és kalandos életéről.

Természetesen kóstoló is lesz: Szabi híres pizza pala-ját, azaz a lapátos pizzáját lehet majd megkóstolni, valamint a karantén alatt nevelt kovásza, Karti is nála lesz – ezért annak, aki vinne belőle, érdemes egy kis befőttes üveggel érkeznie!*

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, bükfürdőieket, környékbelieket, a Bükfürdőn nyaralókat, na és persze a kovászcimbiket az ország bármely részéről!

Mártózz meg Bükfürdő egyedülálló gyógyvizében, és találkozz Szabival ezen a magával ragadó helyen!

Várunk szeretettel!

Szabi és a Bükfürdő Thermal & Spa® csapata

A Szabi, a pékkel való beszélgetést, találkozást Bükfürdő azon területén (Bükfürdő Thermal&Spa BISTRO1 étterem) rendezik meg, amelynek látogatása csak az általános fürdőbelépőjegy megvásárlásával lehetséges, s ez az általános házirend elfogadásával jár

Az eseményen résztvevőktől kérjük, hogy az aktuális COVID-19 járványügyi szabályokat tartsák be, s a megfelelő távolságtartást vegyék figyelembe! Ezekre ezen a kis rendezvényen is kiemelten ügyeljünk!

A rendezvény maximális befogadó képessége 100 fő – egyidejűleg ennyi ember tartózkodhat a BISTRO1-ben

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

*limitált számban, a készlet erejéig