Őszi ajánlat nyugdíjasoknak

Magyarország második legerősebb gyógyvizével, TB kezelésekkel, nyugdíjas jeggyel és garantáltan vírusmentes medencével várjuk nyugdíjas vendégeinket!


Magyarország második legerősebb gyógyvize

A hűvös idő beköszöntével nincs is jobb érzés, mint a kellemesen meleg gyógyvízben ülve nézni, ahogy a fák őszi színekben pompáznak. Bükfürdőn kültéri és beltéri medencékben egyaránt élvezheti a nemzetközileg elismert bükfürdői gyógyvíz jótékony hatását, mely magas ásványi anyag tartalmának (több, mint 15 000 mg/l) köszönhetően sikeresen alkalmazható mozgásszervi megbetegedések, műtétek utáni rehabilitáció során. Gyógyvizünkről még több információt olvashat ide kattintva!TB támogatott kezelések

A gyógyfürdőzést érdemes gyógyászati kezelésekkel is kiegészíteni, Bükfürdőn Magyarország második legerősebb gyógyvizére épülő fürdőgyógyászati kezelésekkel várjuk, melyeket TB támogatással is igénybe vehet! A legkényelmesebb megoldás, ha fürdőnkbe már előre felírt kezelésekkel érkezik, de amennyiben erre nincs lehetősége, saját reumatológiai szakorvosunk készséggel felírja Önnek! Amennyiben ezt a megoldást választja, kérjük, érkezése előtt legalább két héttel szíveskedjen időpontot egyeztetni munkanapokon 8:30-12:30 és 13:30-15:30 között a +36-94/558-071-es telefonszámon! TB kezeléseink listáját itt találja.
Kedvezményes jegy nyugdíjasok részére, akár ebéddel együtt!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy október 1-től fürdőnkben elérhető a nyugdíjas jegy, sőt, a nyugdíjas VIP menü is! Amennyiben a pénztárnál megvásárolja fürdőbelépője mellé ebédjét is a Bistro 1 étterembe, még nagyobb kedvezményben részesül! A VIP menüről többet ide klikkelve olvashat, míg árlistánkat itt érheti el.

A COVID-19-járványra való tekintettel garantált vírusmentes medencékkel és fokozott biztonsági intézkedésekkel várjuk Önt nyugat-magyarországi fürdőkomplexumunkban!

Szálláskínálat: www.visitbuk.hu

Szeretettel várjuk Bükfürdőn!