Nyitási információk

Kedves Vendégeink!

A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet értelmében a 4 milliomodik COVID-19 védőoltás beadását követő naptól a Bükfürdő Thermal & Spa is újra megnyithatja a kapuit. A pontos dátum jelenleg még nem ismert, azt egy miniszteri rendelet fogja közzétenni.


A Bükfürdő Thermal & Spa-ban a tervezett ütemben folynak a nyitási előkészületek, már minden medence fel van töltve, amit a szokásos tavaszi menetrend szerint első körben megnyitunk a régóta visszavárt, kedves vendégeink előtt. Bükfürdő tehát az első lehetséges időpontban biztonságosan ki fog tudni nyitni. A fürdő látogatásának főbb szabályairól a belépési tájékoztatóban olvashatnak.

Jelenleg első körben az alábbi szolgáltatásokkal, összesen 21 medencével készülünk az újranyitásra:

- Fedett gyógyfürdő 4 medencéje

- Szent Kelemen kültéri fedett gyógymedence

- 7/1. Kültéri gyógymedence

- 7/2. Buborékos medence

- Négy évszak medence mind a négy medencéje (2 gyógyvizes, 2 forgatott vizű)

- 14. Kiúszós medence

- Élményfürdő és beltéri csúszdapark

- Szaunavilág minden szolgáltatása


Az újranyitásról szóló hatósági részletszabályozás a fentieket felülírhatja, korlátozhatja, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a honlapunkat és közösségi oldalainkat az aktuális információkért!


A fürdő újranyitásával ismét szeretettel várjuk vendégeinket a Bistro1 étteremben is. A többi vendéglátó egység ütemezetten, a vendégforgalom és az időjárás függvényében nyílik meg június közepéig az eddigieknél szélesebb étel- és italkínálattal!

Kedves Vendégeinkkel együtt mi is nagyon várjuk már, hogy ismét üdvözölhessük egymást! Addig is jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra! Hamarosan újra találkozunk…


Bükfürdő Thermal & Spa