Csak szaunázna? Akkor irány Bükfürdő!

Él-hal a szaunáért egy fárasztó munkanap után? Akkor Bükfürdőn a helye! Önálló szauna belépővel várjuk minden nap 17 órától exkluzív szaunavilágunkban!

Miért érdemes beugrani hozzánk szaunázni?

A szauna nem csak a testünket, a lelkünket is gyógyítja. Jótékony hatása már évszázadok óta ismert, és a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend a relaxálás ezen formája. A Bükfürdő Thermal & Spa-ban különálló szaunavilág várja a vendégeket: tízféle szaunakabinunk között ördögszauna, gőzkabin, aroma kabin, finn erdei szauna és infraszauna is található. Sőt, kabinjaink mellett kültéri és beltéri merülőmedencék, élménymedence, jacuzzi és Kneipp-medence is található.

Egy üdítő szauna felöntés igazi újjászületés

Különleges szaunavilághoz különleges szolgáltatások járnak: a kiváló szaunamestereink által vezényelt felöntéseket kár lenne kihagyni! Csak hogy néhányat említsünk szezononként változó szeánszaink közül: barackos peeling, csipkebogyós bőrtáplálás, keleti bűvölet, csokoládés felöntés, sós-olajos peeling. A szeánszok felénél – amennyiben a felöntés témája megengedi – szaunamestereink különböző krémeket, bőrradírozókat kínálnak a vendégeknek, amelyek használat után, a szaunába visszatérve, maximálisan beszívódnak a bőrbe, és ott fejti ki jótékony hatásukat. A kabinból kilépve pedig azonnal érezhető az eredmény! Szaunamestereink minden egyes felöntés során nemcsak az élményre, hanem a hangulatra is figyelnek, így különböző zenei aláfestéssel és látványos legyezőmozdulatokkal kápráztatják el az érdeklődőket. A lassú, relaxáló zenéktől a pörgős, pezsdítő latin dallamokig minden stílus előfordulhat. A napi első és utolsó felöntés pedig minden szaunázó vendég számára, a kapacitás függvényében ingyenes!

Szaunázzon, frissüljön fel, pihenjen!

Szauna felöntés után garantáltan jól fog esni egy hideg felfrissülés jégkabinunkban, majd ezt követően a megérdemelt lazulás csöndes pihenőtereink kényelmes ágyainak egyikében. Jó idő esetén bátran ajánljuk szaunakertünket, ahol további pihenőágyak, napernyők, sőt, élménymedencénk is vendégeink rendelkezésére állnak.

Szaunavilágunk textilmentes szauna, de természetesen biztosítunk szaunalepedőt vendégeink részére. A szauna belépő mellé automatikus jár egy darab szaunalepedő, amelyet kaució ellenében kérhet szaunánk recepciójában.

Kipróbálná szaunavilágunkat? Ugorjon be munka után hozzánk, és pihenje ki a nap fáradalmait! Aktuális árlistánkat itt találja, szaunavilágunkról pedig itt tudhat meg többet!

Várjuk sok szeretettel a Bükfürdő Thermal & Spa-ban!