Nyaralás belföldön? Akkor Bükfürdő és környéke!

Élvezd a szabadságot és a kikapcsolódást Bükfürdőn és környékén!

Egy napra jönnél?

Akkor élvezd a fürdőben töltött időt, amely egész napos élményeket tartogat számodra! Ezen az oldalon leírjuk a legfontosabb tudnivalókat fürdőnkről.

Több napos pihenésre vágynál?

A strand mellett a környék is tartogat izgalmakat számodra! A Bükfürdőn töltött nap után látogasd meg a kőszegi Jurisics-várat, a Holdfényliget Kalandparkot, a Kristály Torony Kaladparkot, a Greenfield Golfot vagy a fertődi Esterházy-kastélyt!

Kirándulj a környéken

Bük-Bükfürdő és környéke számos kirándulóhelyet tartogat számotokra: történelmi helyszínek, várak, kalandparkok és természeti kincsek széles tárháza. Ha mindegyikre vágysz, ezt az oldalt ajánljuk számodra, azonban ha kifejezetten a csöndes természetbe vágynál, akkor itt érdemes szemezgetned.

Gasztroélmények

A sok kaland után jól fog esni egy finom ebéd vagy egy könnyű vacsora. Számos gasztronómiai helyszín közül választhatsz, a teljes listát itt találod.

A mobilházaktól a hotelig

Bük-Bükfürdőn a kempingezők is ugyanúgy tökéletes szállásra találnak, mint azok, akik egy prémium hotelben szeretnének pihenni. A környék szállásai között Te is megtalálod a számodra és családod számára legideálisabbat.

És persze a legfontosabb, hogy érezd jól magad a családdal Bükfürdőn!