Izgalmas újdonságok Bükfürdőn!

Új medencékkel, vizes játszótérrel, cápabarlanggal, Minimax családi napokkal és még sok más színes programmal várunk minden fürdőzni vágyót idén nyáron is Bükfürdőn!

 

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található árnyas fák alatt is megpihenhet.

 

Toboz Ottó vizes játszótere a gyerekeknek

A kisgyermekkel érkezőket garantáltan rabul ejti a fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótér, ahol a gyerekek kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

 

Cápabarlang a legkisebbeknek

Júniusban kerül átadásra a kisgyermekek számára épülő cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik az élményfürdő területén található barlangot.

Szív alakú medence az élményfürdőben

Az élményfürdő nyitott pihenőterén épülő szív alakú medencénk a felnőttek számára nyújt igazi relaxációt – a gyógyvízzel teli medencében csöndes, zöld környezetben pihenhetnek a fürdőzők. Az élményfürdő területén egyébként minden korosztályra gondoltunk: a legkisebbeket – ahogy fentebb már írtuk – a cápabarlang várja majd, a nagyobbak egy három elemből álló beltéri élménycsúszdarendszeren élvezhetik a vizes kalandokat. A sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence vizes élményeit sem érdemes kihagyni, mint ahogy a kellemes kikapcsolódást szolgáló, félfedett, négyrekeszes négy évszak medencét sem.

 

Minimax családi napok (július 1-jén, 15-én, 29-én és augusztus 12-én, 19-én)

Idén nyáron összesen 5 alkalommal kerül megrendezésre a Minimax családi napok Bükfürdőn. Színes programokkal, családi vetélkedőkkel, kincskereséssel, meglepetésműsorokkal, sok nyereménnyel, Minivel és PiciCicával várunk mindenkit fürdőnkben.

 

Programjainkról és a további részletekről tájékozódjon honlapunkon, Facebook-oldalunkon!