Izgalmas újdonságok Bükfürdőn!

Új medencékkel, vizes játszótérrel, cápabarlanggal, változatos animációs programokkal várunk minden fürdőzni vágyót a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban!

 

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található Függőágy Parkban is megpihenhet.

 

Toboz Ottó vizes játszótere a gyerekeknek

A kisgyermekkel érkezőket garantáltan rabul ejti a fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótér, ahol a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

 

Cápabarlang a legkisebbeknek

Nemrég került átadásra a kisgyermekek számára épülő cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik az élményfürdő területén található barlangot.

 

Szív alakú medence az élményfürdőben

Az élményfürdő nyitott pihenőterén épülő szív alakú medencénk a felnőttek számára nyújt igazi relaxációt – a gyógyvízzel teli medencében csöndes, zöld környezetben pihenhetnek a fürdőzők. Az élményfürdő területén egyébként minden korosztályra gondoltunk: a legkisebbeket – ahogy fentebb már írtuk – a cápabarlang várja majd, a nagyobbak egy három elemből álló beltéri élménycsúszdarendszeren élvezhetik a vizes kalandokat. A sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence vizes élményeit sem érdemes kihagyni, mint ahogy a kellemes kikapcsolódást szolgáló, félfedett, négyrekeszes négy évszak medencét sem.

 

 

Animációs programjaink

Programjainkról és a további részletekről tájékozódjon honlapunkon, Facebook-oldalunkon!