Hangolódjon a télre Bükfürdőn!

PRÓBÁLJA KI TÉLI WELLNESS CSOMAGJAINKAT KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Bükfürdőn a wellness és a gyógyulás együtt jár, így érdemes télen kihasználni kedvezményes csomagjainkat! Mindkét ajánlat tartalmaz kombijegyet, amely Gyógyfürdőnkbe és Élményfürdőnkbe együttesen szól, illetve egy vagy két téli hangulatot idéző masszázst is. Akár egyedül, akár a párjával érkezik fürdőnkbe, wellness szolgáltatásainknak és híres gyógyvizünknek köszönhetően teljes körű kényeztetésben és gyógyulásban lesz része!

 

“Csokoládés varázslat” csomagunk tartalmaz:

1 db felnőtt kombi napijegyet (Gyógyfürdő – I. zóna, Élményfürdő – II. zóna)

1 db csokoládé peeling és masszázst (30 perc)*

amely

8 900 Ft  helyett most csak 6 300 Ft!

*Mi is az a csokoládés peeling és masszázs és miért jó?

A csokoládét mindenki ismeri, és általában szereti, melynek minőségi értékét a kakaótartalma adja. A kezeléskor használt termékeknek kettős hatása van. Egyrészt a bőrre, másrészt a bőrbe juttatva tápláló, energetizáló, revitalizáló hatása kiemelkedő. A kezelés kezdetétől fogva a csokoládé a bőrön keresztül a szervezetbe jut, melynek következében „boldogság” hormon (endorfin) szabadul fel úgy, hogy közben a vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban gazdag hatóanyag beszívódik, a bőr megújul, kellemes sima tapintásúvá válik.

 

“Téli romantika” csomagunk tartalmaz:

2 db felnőtt kombi napijegyet (Gyógyfürdő – I. zóna, Élményfürdő – II. zóna)

2 db narancsos-fahéjas aroma masszázst (30 perc)**

amely

18 400 Ft helyett most csak 12 900 Ft!

**Narancsos-fahéjas aroma masszázs a teljes kényeztetésért!

A testi-lelki-szellemi felfrissülést nyújtó, stresszoldó, lazító teljes testmasszázst a narancs- és fahéj illóolajok egészítik ki, amelyek a bőrön át a szervezetbe jutva fokozzák a masszázs relaxáló, vitalizáló, frissítő hatását. A narancsolaj és a fahéjolaj kiváló bőrtápláló tulajdonságokkal bírnak, csökkentik a stresszt, javítják a közérzetet és téli hangulatot teremtenek a masszázsszobában.

 

 

A kedvezményes téli csomagok a fürdő pénztáraiban vásárolhatók meg 2017. november 10. és december 22. között, a kapacitás függvényében.