Gyógy- és strandfürdő • I. zóna

14 hektáros, árnyas fákkal borított parkterületen, fedett, félig fedett és nyitott medencék csábítanak fürdőzésre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig gyermekmedencék várják, ahol biztonságos körülmények között pancsolhatnak.

Az ingyenes szabadtéri csúszdakomplexum négy pályája felejthetetlen élményeket kínál. Az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikáze a bátrabb vendégeinknek ajánlott, a családi csúszdán akár többen is csúszhatnak egyszerre, míg az egyedülálló hagyma csúszdán centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe.

A fürdő nem csupán a nyári strandolóknak kínál különleges szolgáltatásokat, télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre. Galériás, tágas pihenőtéri épületegyüttes várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol a vendégek a természet közvetlen közelségében adhatják át magukat a tökéletes pihenés élményének és az ingyenesen használható pihenőágyak mellett játékokkal, társalgósarkokkal, fűtött pihenőfelületekkel, baba-mama szobával áll a vendégek kényelmének szolgálatába. Az elkülönített terek, az emeleti galériák pihenőterei és a kültéri pihenő-napozóteraszok mind-mind a nyugodt pihenést és kellemes kikapcsolódást segítik elő.
A vidám játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszótéren a gyermekek felhőtlenül szórakozhatnak.
A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, lábtenisz, füves kispályás labdarúgó pálya, streetball pálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.
pihenes