Családi attrakciók egész nyáron Bükfürdőn!

A Bükfürdő Thermal & Spa strandján a nyár minden napján várjuk a családokat és a pihenni vágyókat. Az árnyas fákkal borított parkterületen a családi medencék, a gyermekpancsolók, a spray park és a játszótér, illetve az óriásbuborékos strandmedence csábítanak fürdőzésre, kikapcsolódásra.

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az nagy napernyőink vagy a medence mögött található Függőágy Parkban is megpihenhet. Nincs is jobb egy meleg nyári délutánon, mint a hűsítő fák árnyékában, függőágyban megpihenni!

Kültéri csúszdaegyüttes

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. Családi csúszdánkon szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe.

Toboz Ottó vizes játszótere a gyerekeknek

A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt spray park is várja a legkisebbeket. A fürdő kabalaállatáról elnevezett kreatív, vizes játszótéren a kicsik kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt, az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Tavaly került átadásra az Élményfürdő területén (II. zóna) a kisgyermekek számára épült Cápabarlang, amelyben látványos vízi elemekkel tesszük még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik a barlangot.

A strandon található medencék nyitvatartása az időjárás függvényében változik, így érdemes fürdőnkbe érkezés előtt honlapunkon tájékozódni az aktuálisan üzemelő attrakciókról!

Nyári rendezvényeinkről és aktuális animációs programjainkról itt tájékozódhat bővebben!

Szeretne elsőként értesülni aktuális híreinkről és akcióinkról? Kövesse Facebook oldalunkat!