Bükfürdő most többet ad!

Járt már Bükfürdőn? Most érdemes csak igazán minket választani!

A Bükfürdőre látogatóknak szeptember közepétől lehetőségük nyílik az eddigi külön zónaként kezelt gyógyfürdőt és élményfürdőt egy zónaként, kedvezményes áron igénybe venni, a gyermekekkel érkezőket pedig további kedvezmények is várják. Az eddigi három éves kor helyett hat éves korig lehet majd csupán 100 forintért regisztrációs gyermekjegyet váltani, mely levásárolható a fürdő saját termékeire.

 

A 18 hektáron fekvő fürdőben 3 különböző zóna található: Gyógyfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág. Ezen kívül saját gyógyászattal és Medical Wellness Centrummal is rendelkezik, ahol a hagyományos relax kezeléseken túl egzotikus masszázsokat és vízágykezeléseket is kipróbálhatnak az idelátogatók.

Az éltető víz ereje

A büki gyógyvíz erős gyógyhatással bír nem csak a mozgásszervi megbetegedésekre, de ivókúra formájában gyomorpanaszokra is. Fontos kiemelnünk, hogy a tévhittel ellentétben a gyógyvíz nem csak az idősebb korosztály számára nyújt gyógyulást, hanem fiataloknál is sikeresen alkalmazható megelőzés céljából. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik az ülőmunka következtében állandó derékfájdalommal, hátfájással küzdenek. A víz igazi hatását kúraszerű alkalmazás esetén fejti ki (1,2,3 hetes kúra), de már rövid idejű gyógyvízben való tartózkodás esetén is hatásos lehet.

Élmény és gyógyulás egyszerre

Bükfürdőn a gyógyulni vágyók mellett azok is jól érezhetik magukat, akik a hétköznapok fáradalmait szeretnék kipihenni. A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt beltéri élménymedence igazi felüdülést nyújt, a félfedett, négyrekeszes medence pedig lehetővé teszi, hogy a medencében ülve élvezzük a naplemente csodás látványát. Mindemellett a gyermekekről sem feledkezhetünk meg, hiszen a 2017-ben átadott, tenger alatti vízivilágot idéző Cápabarlang lehet a kicsik kedvence a fürdőben, míg a nagyobbak szórakozásáról a három pályából álló, fényeffektekkel tarkított beltéri csúszdák gondoskodnak.

 

Miért érdemes tehát minket választani az őszi-téli időszakban?

2018. szeptember 17 és december 15. között az eddig II. zóna belépőjegyet 3 000 Ft/fő/nap áron vásárló vendégeinknek mindössze plusz 500 Ft-ért az alábbi szolgáltatásokat is biztosítjuk az összevont Gyógy- és Élményfürdő zónában:

  • 4 beltéri gyógymedence
  • Aqua Fitness félfedett medence
  • Kültéri gyógyvizes medence (időjárás függvényében)
  • Ingyenes beltéri pihenőágyak

 

További információ, jegyárak:

Árlista szeptember 17-december 15.

 

Várjuk Önöket sok szeretettel Bükfürdőn!