A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett az Év Gyógyfürdője 2016-ban!

Az Utazó Magazin idén is a Turizmus és Profit szakmai konferencián adta át 2016 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat. Az olvasók és a szakmabeliek szavazatai alapján kerültek kihirdetésre az elismerések a Hotel Moments**** Budapest rendezvénytermében.

A konferenciát Nyitrai Zsolt, stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottja nyitotta meg, aki beszédében elmondta, hogy az ágazat jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez és a munkahelyteremtéshez. A turizmus mára már több mint 350 ezer embernek ad munkát, és a szektorban 45 ezer kis- és középvállalkozás működik – hangsúlyozta.

Nyitrai Zsolt, Schaffer Adrienn, és dr. Érsek M. Zoltán. Fotó: Fényes Gábor

Az átadón az Év Gyógyfürdője díjat a szavazatok alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nyerte el. A díjat Schaffer Adrienn, a Büki Gyógyfürdő Zrt. értékesítési és kommunikációs igazgatója vette át Nyitrai Zsolttól és dr. Érsek M. Zoltántól, Az Utazó magazin főszerkesztőjétől.

Díjazták továbbá a 2016-os év üzleti szállodáját, az év wellness szállodáját, az év konferencia szállodáját, a legjobb légitársaságot, utazási irodát, és még számos turisztikai szolgáltatót.

Fotó: Fényes Gábor